About Come-Moda

IMG_3507

About me

Ik ben 19 jaar oud. Na het halen van mijn Havo diploma ben ik International Business and Languages gaan studeren aan de Hoge Economie School (HES) in Amsterdam. I know, hele mond vol.. Ik spreek 5 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Frans en een beetje Duits. Naast studeren werk ik parttime in een kledingwinkel dicht bij mijn huis. M’n favoriete kleur is roze. Roze zie je ook veel terug in m’n outfits. Ik houd van winkelen en op stap gaan met mijn vriendinnen.

Waarom ben ik begonnen met COMEMODA?

Het leek me erg leuk om een fashion account te maken op instagram, omdat ik een passie voor mode hebben en we allebei in de modebranche zitten. Ondertussen heeft Comemoda bijna 13.000 followers op instagram ( wat ik nooit had verwacht). Per dag post Comemoda ongeveer 10 foto’s, eerst was dat een stuk meer om followers te krijgen maar nu ik ben begonnen met een blog, is instagram een soort bijzaak geworden.

Eigen stijl

Mijn stijl is te beschrijven als classy. Ik houd van fleurige blouses, trench coats en ga zo maar door. Ik draag veel lichte tinten zoals roze en beige. Accessoires vind ik erg belangrijk om je outfit compleet te maken & glamourous te maken.

foto-600x381

Inspirerende vrouw met stijl

Sylvie Meis. Ze is een van de meest mooie geklede vrouw van Nederland. Ik vind dat ze enorm goed is om kleding te combineren. Dat is natuurlijk een van de belangrijkste dingen die je moet kunnen om een goede outfit te creëren.

Stijl tips die ik heb gekregen

   • Probeer eens wat nieuws, draag niet altijd de zelfde kleuren zodat je meer opvalt! Draag kleuren die je normaal nooit draagt.
   • De sleehak combineert het comfort van een platte schoen met de extra centimeters van een hoge hak. Ideaal om dragen onder zwierige zomerse ensembles.
   • Als je naar een belangrijk feestje gaat, dan moet je op voorhand plannen wat je gaat aantrekken. Anders volgt er de avond zelf ongetwijfeld een modecrisis.
    <meta name=”verification” content=”68151453598f801a29ea6ae4fda5d4e3″ />

 IMG_1969

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s