Boeken/Events/Lifestyle

Masterclass Ondernemen

Annic van Wonderen (30), founder & director van I Love Fashion News, is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden heeft zij I Love Fashion News opgezet en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen bezoekers per maand. Hoe Annic dit heeft gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat wordt tijdens deze Private Masterclass duidelijk.

Dagelijks ontvangt Annic mailtjes en berichtjes op Twitter en Facebook met de vraag of ze tijd heeft om tips en/of advies te geven. Annic: “Ik vind het heel erg leuk om ondernemers te helpen en te inspireren, maar door de verschillende bedrijven die ik inmiddels heb, heb ik daar helaas te weinig tijd voor. Daarom is het idee ontstaan om een Masterclass ondernemen te geven op ILFN HQ.”

Annic vertelt tijdens de masterclass onder andere haar verhaal hoe ze I Love Fashion News is gestart en hoe deze site binnen 4,5 jaar van nul bezoekers naar bijna 1 miljoen bezoekers is gegroeid. Daarnaast komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: social media, pr en marketing, netwerken, tips & trics, valkuilen en 10 gouden tips. De Masterclass wordt afgesloten met een vragenuur. De aanwezigen kunnen vragen stellen én stellingen en punten waar ze op vastlopen bij hun eigen bedrijf voorleggen aan Annic

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3644.jpgquote-annic-masterclass-4

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3620.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3652.jpg

Advertenties

2 thoughts on “Masterclass Ondernemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s