Beauty/Samenwerkingen

Winnaars Montagne Jeunesse Goodiebag Part 2

IMG_3607-0.JPG

December is een maand vol met feestdagen. Iedereen verdient het om in de watten gelegd te worden in deze tijd. Straal tijdens de feestdagen! Dit was het motto van de winactie van de Montagne Jeunesse maskertjes. In dit artikel maak ik de winnaars bekend.

peel

Ik heb super veel emailtjes ontvangen. De ene was wat leuker en spontaner dan de andere. Op basis van de e-mailtjes, Facebook reacties, likes etcetera heb ik al vijf winnaressen uitgekozen vorige week. Vandaag maak ik de andere vijf bekend!

10666051_454098574728225_2314070374200004747_n

Nog even wat informatie over Montagne Jeunesse. Het merk heeft een groot assortiment. Ze hebben onder andere klei/spa maskers, exotische fruit, non-drying, modder, scrubs, zelf-warmende, peel-offs en nog meer soorten maskers.Montagne Jeunesse heeft zelfs een Skin Guru op hun website. Zo kun je er achter komen welk masker het beste is voor je type huid.

Het bedrijf is eco-minded. Dat is erg belangrijk, sinds we steeds meer geven om de natuur. Op deze manier spreekt het bedrijf meer klanten aan. In 2010 kwam het bedrijf op tv in Canada, het jaar daarna in Engeland. Tegenwoordig heeft Montagne Jeunesse een online community van meer dan 60,000 fans.

Spa Facial Mask. Dayspa

De winnaars zijn:

  • Derya Bekrem-Stoffers
  • Marianne Horozdinç
  • Vera Dietz
  • Lisa de Boer
  • Kim Hennekes

Zouden jullie jullie contactgegevens zo snel mogelijk willen e-mailen naar comemoda@outlook.com. Bedankt voor het meedoen. Binnekort komt er weer een leuke win-actie aan, dus houdt de website goed in de gaten. P.S. De goodiebags zullen volgende week verstuurd worden.

IMG_1969

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s