Beauty/Events/Make Up/Samenwerkingen

Mifa Studio

10451851_878517218834948_8865720315007873417_n

Let me take a selfie. Een paar weken terug ben ik bij de make-up workshop geweest van Mifa. De workshop werd gehouden in Amsterdam, op de Witbolstraat. Hier zit ook Mifa haar make-up studio.

IMG_3009.JPG

Via de Instagram van Mifa kwam ik achter de workshop. Ik moest en zou hier heen gaan, dus ik zocht meteen contact met Mifa. Ik vertelde Mifa over Come-Moda. Ze reageerde heel enthousiast en nodigde me uit voor de workshop.

Er waren twee soorten workshops, verspreid over twee dagen en twee tijdstippen. De eerste workshop ronde was op vrijdag van 11.00-14.00. De tweede workshop was van 16.00-19.00. Je kon kiezen voor een basis tot avond make-up of als je al gevorderd ben voor een highlight en contour workshop.

IMG_3001.JPG

Wat meer informatie over de workshops zelf. Workshop 1 was van  Basis tot avond make-up. Dit ging over de kleur foundation tot kleuren die je zou kunnen gebruiken voor overdag tot smokey eyes voor in de avond.

Workshop 2 was een masterclass over highlighten en contouren. Je leerde hoe je je gezicht zo kunt shapen om je gezicht een mooie 3D effect te creëren om je bijvoorbeeld neus gezicht slanker te laten lijken. Daarnaast leer je je sterke punten te accentueren.

IMG_2980.JPG

Omdat het op de vrijdagmiddag/avond erg rustig was, kon ik beide workshops volgen. Hier ben ik druk bezig met het aanbrengen van blush. Dit gedeelte hoorde bij het contouren. Ik heb erg veel tips en tricks geleerd door de workshop van Mifa.

Ik heb door de workshop een foundation gekocht van BE, verkrijgbaar bij Ici Paris. Normaal gesproken ben ik niet erg van de foundation, maar nu weet ik hoe ik het bijvoorbeeld goed en egaal kan aanbrengen. Toch doe ik de foundation look alleen voor feestjes of bijzondere gelegenheden. Ik raad jullie allemaal aan om naar een workshop van haar te gaan. Voor meer informatie over haar make-up studio ga naar haar Facebook. Heel erg bedankt Mifa voor de leuke middag en avond.

Wat zouden jullie graag willen leren qua make-up ?

IMG_1969

3 thoughts on “Mifa Studio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s