Events/Fashion/Lifestyle

Event: Fashion Sunday

IMG_1945.JPG

Fashion Sunday is het evenement waar ik vorige week zondag naar toe ben geweest. Het event vond plaats in Krommenie, in het grand-cafe Atlantic. Fashion Sunday was een modeshow waar niet alleen kleding, maar ook accessoires werden geshowd. Denk aan: armbanden, horloges, zonnebrillen en ga zo maar door. Als fashionblogger mocht ik hier bij zijn, dus ik heb de leukste momenten even op een rijtje gezet voor jullie.

IMG_1891.JPG

Tijdens het evenement werden er heerlijke drankjes uitgedeeld. Hier is een foto van een stand die de drankjes maakte. Het zag er allemaal heel interessant uit, dus ik moest en zou daar natuurlijk een fototje van maken. De kleding die werd geshowd was onder andere van Nikkie (van Nikki Plessen), My Brand, Josh V. De modeshow was super hip en trendy.

IMG_1944.JPG

Een foto van de modellen. De modellen dragen hier kleding van Momo Krommenie. Het bedrijf dat me vertelde hoe en wat over Fashion Sunday. Fashion Sunday is een concept waar meerdere bedrijven een modeshow organizeren. Het ene bedrijf verzorgt de drankjes en de locatie, terwijl het andere bedrijf zorgt voor kleding. Daarnaast zijn er kappers en visagisten nodig voor de modellen. En wat is een modeshow zonder accessoires? De modellen die met de accessoires liepen, hadden een zwarte outfit aan. Heel slim, want zo vallen de accessoires goed op.

IMG_1906.PNG

Hier zie je mijn outfit van Fashion Sunday. Hier draag ik een I Love Blogs shirt aan van Josh V. Mijn shiny broek is van Supertrash. Het jasje heb ik geleend van mijn moeder, het merk is onbekend. Het leek me leuk dit aan te trekken, aangezien ik ook een stukje zou gaan schrijven over het evenement.

Ik heb me erg vermaakt. Mijn complimenten naar de bedrijven die het georganiseerd hebben – Momo Krommenie, Juwelier van Zaanen, Mirck Optiek, Atlantic, Vris kappers en de slijterij Drinks & Gifts. Na afloop heb ik nog een leuke beige hoed gescoord bij Momo Krommenie van het merk Ya-Ya.

IMG_1969

Advertenties

6 thoughts on “Event: Fashion Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s