Fashion

Havaianas-Slippers

image (1)

De Japanse sandaal Zori was de inspiratiebron voor de eerste Havaianas-slipper die in 1962 in Brazilië werd gemaakt. Door de geheime samenstelling van het rubber van de uiterst soepele zool heeft het merk al meer dan veertig jaar internationaal veel succes. Comemoda kwam op het idee om dit artikel te schrijven omdat de slippers super lekker lopen. De slippers zijn ideaal voor op vakantie (op Mallorca op dit moment!)

image (2)

De naam Havaianas komt van ‘Hawaï’, de   vakantiebestemming voor bevoorrechte Brazilianen in de jaren 60 van de vorige eeuw. Het idee voor dit product was zo eenvoudig dat het onmiddellijk een doorslaand succes was: sinds de introductie van het merk zijn er wereldwijd 2,2 miljard paar slippers verkocht en momenteel worden er over de hele wereld elke seconde 6 paar Havaianas verkocht. In Brazilië zijn de Havaianas-slippers zeer geliefd en worden ze door de hele bevolking gedragen, ook door mannequins van de meeste trendy tijdschriften. Havaianas is de chicste rubberen slipper ter wereld.

image

De slippers zijn gespot bij celebs zoals Paris Hilton, Kim Kardashian en Hilary Duff. Wij hebben zelf ook meerdere paren. De slippers zijn makkelijk te combineren. Daarnaast zijn er super veel verschillende modellen!

Wat vind jij van deze slippers?

image (11)

Advertenties

6 thoughts on “Havaianas-Slippers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s