Fashion/Trends

HOT ITEM: RAY-BAN AVIATOR FLASH LENSES

Bij het zien van deze zonnebrillen krijgen wij al zomerkriebels. Deze zonnebrillen zijn onder andere gespot op Instagram, WEHEARTIT en Facebook.

Info over Ray-Ban
Ray-Ban is een fabrikant van zonnebrillen. Het bedrijf werd in 1937 opgezet door Bausch & Lomb, en in 1999 verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Italiaanse Agordo.

De naam “Ray-Ban” is afgeleid van de Engelse woorden voor “straal” (ray) en “uitbannen” (ban). Letterlijk dus iets om (licht)stralen mee uit te bannen.

De geschiedenis van Ray-Ban begon in 1936, toen Bausch & Lomb van de Amerikaanse luchtmacht het verzoek kreeg een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Dit werd het “Aviator” model, dat in 1937 ook voor het publiek op de markt kwam. Variaties op dit model, met de karakteristieke oogkas vullende vorm, zijn tot op de dag van vandaag te koop.

image (3)

Ray-Ban Aviator Flash Lenses
De prachtige zonnebril kost rond de € 159,95. De zonnebrillen zijn online te verkrijgen bij o.a Wehkamp. Toch raden wij aan om even langs te gaan bij een opticien, om te kijken welke maat je nodig hebt voor de zonnebril, en om natuurlijk te zien welke kleur je het beste staat!

Een goedkopere variant van de Ray-Ban Aviator Flash Lenses / Mirror is te verkrijgen bij o.a Modemusthaves voor €14.95. De zonnebrillen zijn ook te vinden bij verschillende markten zoals bij de Dappermarkt, de Noordermarkt en de Albertcuyp.

10248782_10203602007394863_217674175_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s